Een accommodatie huren aan rivier de Cèze

Bent u toe aan een zonnige vakantie en wilt u daarom een accommodatie huren aan de rivier de Cèze? En gaat u liever voor wat meer comfort? Huur dan een moderne en goed onderhouden accommodatie voor 4, 5, of 8 personen. U kiest bij ons uit een unieke sfeervolle Cabane, een glamping lodge met uitzicht op de vallei, een stacaravan of een heuse villa. We zien u graag verschijnen in het prachtige Zuid-Frankrijk bij camping La Vallée Verte!

Waarom een accommodatie huren aan rivier de Cèze?

Hoe fijn is het om te kamperen met water binnen handbereik? Door een accommodatie te huren aan rivier de Cèze, kunt u bij warm weer altijd snel afkoelen. De rivier leent zich namelijk uitstekend voor een zwempartij. Bovendien is het mogelijk om te vissen, dus vergeet niet uw hengel mee te nemen. Daarbij vertoeft u in een bosrijke omgeving en is er genoeg te doen voor zowel jong als oud.

Let op: bij de diverse accommodaties horen er vaste aankomst-/vertrekdagen. Klik hieronder op een foto voor meer informatie!

CÈZE CABANE

VALLEY VIEW LODGE

FORÊT CABANE

BAMBOU CABANE

PRESTIGE

EXTRA HUURFACILITEITEN

MAISON OLIVIER

VILLA LYS

SUNLODGE SAFARI

ROYALLODGE

Reserveer direct uw accommodatie

Wilt u een luxe accommodatie huren aan rivier de Cèze? Dan zit u bij camping La Vallée Verte in La Roque-sur-Cèze, vlak bij Avignon, helemaal goed. Wij hebben ook een passende cabine of chalet beschikbaar. De accommodaties zijn uitstekend verzorgd en wachten op uw reservering. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Bel dan naar +33 4 66 79 08 89 of stuur een e-mail naar info@la-vallee-verte.com om uw vakantie te boeken in een van onze accommodaties.

Bekijk ook eens:

Kamperen de Provence | Glamping rivier de Cèze | Charmecamping Ardèche

Tarieven en beschikbaarheid