BAMBOU CABANE

4 tot 6 personen

Nieuw in 2022 zijn deze 7 prachtige, houten huisjes op het bovenste terras: de Bambou Cabane.

De 5-persoons Bambou Cabane is zeer sfeervol en ontleent haar charme door haar grote diepe houten nok over de gehele breedte à 5.10m.  Deze mooie houten huisjes met een prachtig uitzicht liggen op het bovenste terras op de hoge linkerflank van onze camping .

U treft een keuken-woonkamer met knusse eettafel en grote schuifpui XL. Een vast inpandig buitenterras met L-vormige zit/loungehoek. En er staan 2 heerlijke ligbedden tot uw beschikking.

Totaal 2 slaapkamers: 1 stapelbed plus 1 bed van 80x200 cm en 1 comfortabel bed van 140x200 cm (aanwezig: vijf kussens, één dekbed van 220x200 cm en drie dekbedden van 160x200 cm, linnengoed is op aanvraag). Ook beschikt de Bambou Cabane over airconditioning en verwarming.

Separaat toilet, in de badkamer vindt u een extra grote douchecabine XL en een wastafel met opbergruimte. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookstel, magnetron en een grote gecombineerde vries- en koelkast. In de Bambou Cabane vindt u serviesgoed voor max. 6 personen en een Nespresso Magimix koffiemachine.

Stijlvol kamperen met een prachtig uitzicht. U vindt de Bambou Cabanes onder de nummering BC1, BC2, BC3, BC4, BC5, BC6 en BC7 op de plattegrond. U kunt de auto parkeren op de nabij gelegen parkeerplaats.

NB Het is mogelijk om één klein bijzettentje bij de Bambou Cabane te plaatsen. Let op het maximaal aantal mensen mogelijk in de Bambou Cabane is 6 personen.

Hieronder treft u de volledige inventaris van de Bambou Cabane.

Inventaris Bambou Cabane (pdf)