CÈZE CABANE

5 personen

La Vallee Verte biedt zes recente (naar eigen ontwerp) houten huisjes aan, de Cèze Cabanes. De 5-persoons Cèze Cabane is erg sfeervol en ontleent haar charme door haar grote diepe houten nok over de gehele breedte à 5.10m. Het dak is voorzien van een rieten kap. Door deze natuurlijke look valt deze houten Cèze Cabane prachtig samen in onze groene vallei.

Deze unieke huisjes hebben een mooie centrale ligging bij het sfeervolle centrum van onze camping. U treft een keuken-woonkamer met knusse eettafel en grote schuifpui XL. Een vast inpandig buitenterras met L-vormige zit/loungehoek.

Totaal twee slaapkamers: 1 stapelbed plus 1 bed van 80x200 cm en 1 comfortabel bed van 140x200 cm (aanwezig: vijf kussens, één dekbed van 220x200 cm en drie dekbedden van 160x200 cm, linnengoed is op aanvraag). Verwarming en airconditioning. Er staan 2 heerlijke ligbedden tot uw beschikking.

Separaat toilet, in de badkamer vindt u een extra grote douchecabine XL en een wastafel met opbergruimte. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookstel, magnetron en een grote gecombineerde vries- en koelkast. In de Cèze Cabane vindt u serviesgoed voor max. 6 personen en een Nespresso Magimix koffiemachine.

Stijlvol kamperen tussen het groen, met uitzicht op de groene vallei en de prachtige rivier la Cèze. U vindt de Cèze Cabanes onder de nummering CC1, CC2, CC3, CC4, CC5, CC6, CC7, CC8 en CC9 op de plattegrond. Let op! Het is niet mogelijk om een bijzettentje bij de Cèze Cabane te plaatsen. Het laantje van de Cèze Cabanes is autovrij. De gasten van CC1 t/m 9 dienen hun auto te parkeren op de speciale parkeerplaats (150m).

Hieronder vindt u een compleet overzicht van de inventaris van de Ceze Cabane.

Inventaris Ceze Cabane (pdf)