FORÊT CABANE

5 persoons

Vanaf 2019 biedt La Vallee Verte 6 nieuwe (naar eigen ontwerp) houten huisjes, de FORÊT CABANE.

De 5-persoons Fôret Cabane is zeer sfeervol en ontleent haar charme door haar grote diepe houten nok over de geheelte breedte à 5.10m. Door de natuurlijke afwerking valt deze houten Fôret Cabane prachtig samen in onze groene vallei. Deze unieke huisjes hebben een mooie centrale en bosrijke ligging op onze camping. U treft een keuken-woonkamer met knusse eettafel en grote schuifpui XL. Een vast inpandig buitenterras met L-vormige zit/loungehoek. Totaal 2 slaapkamers: 1 stapelbed plus 1 bed van 80x200 cm en 1 comfortabel bed van 140x200 cm (aanwezig: vijf kussens, één dekbed van 220x200 cm en drie dekbedden van 160x200 cm, linnengoed is op aanvraag). Airconditioning en verwarming. Tevens is er een heerlijke hangmat om tussen de bomen weg de dommelen.

Separaat toilet, in de badkamer vindt u een extra grote douchecabine XL en een wastafel met opbergruimte. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookstel, magnetron en een grote gecombineerde vries- en koelkast. In de Fôret Cabane vindt u serviesgoed voor max. 6 personen en een Nespresso Magimix koffiemachine.

Stijlvol kamperen tussen het groen. U vindt de Fôret Cabanes onder de nummering FC1, FC2, FC3, FC4, FC5, FC6 op de plattegrond. NB Het is niet mogelijk om een bijzettentje bij de Fôret Cabane te plaatsen. De heuvel waarop de Fôret Cabanes zijn gesitueerd is autovrij. Als gast van één van de Fôret Cabanes dient u uw auto te parkeren op de speciale parkeerplaats (250m). Het uit- en inladen kan tijdelijk bij de Fôret Cabanes.

Hieronder vindt u een compleet overzicht van de inventaris van de Foret Cabane.

Inventaris Foret Cabane (pfd)