ROYALLODGE

4 personen

Wilt u omringd worden door pure luxe en comfort? Kies dan voor een verblijf in onze ruime RoyalLodge! De RoyalLodge is een speciaal ontworpen designtent voor kampeerders die willen genieten in stijl en luxe. U kampeert er als in een sprookje … met alle privacy van de wereld.

De stijlvolle inrichting en prachtige houten vloer maken dat u zich meteen thuis voelt. In de moderne keuken zet u in een handomdraai een heerlijk Nespresso. Geniet van uw vers gemaakte koffie in de comfortabele ligstoel op het ruime terras. Laat u verwarmen door de warme zon en neem het prachtige uitzicht van Camping La Vallée Verte in u op. Op deze vorstelijk gelegen camping in Zuid-Frankrijk kunt u de unieke RoyalLodge huren.

Blikvanger van de RoyalLodge is de prachtige koloniale servieskast waarin uw moderne servies klaar staat. Aan de fraaie koloniale eettafel geniet uw gezin comfortabel van een maaltijd. De RoyalLodge staat volkomen solitair met een prachtig wijds uitzicht op de groene vallei.

Er zijn twee slaapkamers met airconditioning en comfortabele bedden met een luxe matras. Het tweepersoonsbed is 1.60 x 2.10 met 35 cm dikke matras, de twee eenpersoonsbedden (0.80 x 2.10) met 25 cm dik matras.  Er is een ingebouwde stereo, flatscreen TV met dvd- en cdspeler.

Twee badkamers: douchecabine van 0.90 x 1.20 met glazen deur, Grohe thermostaatkraan met showerrainkop, waskom met een Grohe designkraan. Er zijn twee separate toiletten met een Starck design hangtoilet, een handwasbakje en ventilatie.

De moderne keuken heeft een Nespresso-apparaat, waterkoker, vaatwasser, koelkast met vriesvak, fraaie koloniale eettafel en vier comfortabele stoelen met kussens. In de woonruimte staat een luxe loungehoek van bananenblad, een koloniale tafel en een mooie staande designlamp.

De RoyalLodge is direct bij ons te reserveren. Stuur hiervoor een e-mail: info@la-vallee-verte.com