VALLEY VIEW LODGE

4 personen

Nieuw in 2020: de Valley View Lodge… een luxe, avontuurlijke lodgetent. Privacy, rust, ruimte, comfort.
De Valley View Lodge is een stoere, ruime lodgetent en ontleent haar charme door haar grote diepe nok over de gehele breedte van het terras.

De Valley View Lodge heeft een ruime en sfeervolle keuken-woonkamer met een knusse eethoek. De keuken is compleet ingericht en voorzien van een 4-pits gaskookstel, magnetron en grote gecombineerde vries- en koelkast. In deze lodgetent vindt u een compleet serviesgoed en een Nespresso Magimix koffiemachine.

De Valley View Lodge is een comfortabele lodgetent voor 4 personen, met een badkamer en toilet. Aan beide kanten van de badkamer bevindt zich een slaapkamer: één slaapkamer met een 2-persoonsbed (160x200 cm) en een slaapkamer met een stapelbed (80x200 cm).
Aanwezig: vier kussens, vier dekbedden à 160x200 cm, linnengoed is op aanvraag. Verwarming en airconditioning.

Buiten treft u een heerlijk ruim terras aan met een stijlvolle houten loungeset (1 bank + 2 stoelen). Ook staan er 2 fijne ligbedden tot uw beschikking. De Vallee View Lodge ligt op de rechterflank van de camping op het 5e en 6e terras. Ze staan prachtig, tussen de cipressen, op de heuvel. U geniet hier van een prachtig uitzicht op de groene vallei.
En geniet ook als de zon onder is. De sfeerlichtjes geven het terras een mooie omlijsting met een gezellige sfeer voor een etentje of om gewoon even een boek te lezen.

U vindt de Valley View Lodges onder de nummering 1 tot en met 8 op de plattegrond. De gasten van 1 t/m 5 dienen hun auto te parkeren op de speciale parkeerplaats (30m).

Het is niet mogelijk om een bijzettentje bij de Valley View Lodge te plaatsen. Ook zijn honden niet toegestaan in deze unieke lodgetenten.

Hieronder vindt u een compleet overzicht van de inventaris van de Valley View Lodge.

Inventaris Valley View Lodge (pdf)