ACTIVITEITEN

Een afwisselend programma

De vakantiemogelijkheden op camping La Vallée Verte zijn eindeloos! Er zijn talloze leuke activiteiten, voor jong en oud.

Een afwisselend programma voor het hele gezin. Beleef tijdens uw vakantie 'het Vallée Verte-gevoel', dit betekent een heerlijke vakantie aan de rivier de Cèze vieren, een fantastische ervaring voor het hele gezin waar zowel jong als oud zich kan ontspannen, plezier kan maken en kan spelen en delen, dit alles in een zonnige en gezellige sfeer!

Ons restaurant Vin & Food is geopend van 22 april tot 23 september.

Doe mee aan verschillende en diverse activiteiten, georganiseerd door een dynamisch en enthousiast team, wiens belangrijkste missie is om ervoor te zorgen dat u terug naar huis gaat met uw koffers vol leuke herinneringen ...

Uitstapjes

Perfecte ligging voor het bezoeken van de lokale wijnboeren, streekmarkten of de mooie plaatsen als Uzès, Avignon, Nîmes. La Vallee Verte ligt op loopafstand van de watervallen van Sautadet. Ook de zee, de Cevennen en de Ardèche liggen op rijafstand.

Sport

Zwemmen (het hele seizoen mogelijk), tennissen, basketballen, volleyballen, voetballen, tafeltennissen, fietsen, mountainbiken, wandelen, jeu de boules (Coupe de Lavande), kanotochten, paardrijden ...

Entertainment

Evertclub (kids), meeleef-theater, mini-disco, zomerspelen, salsa-night, muziek-swingo, pubquiz, cocktail-night, partyspelen als ‘Weerwolven van Wakkerdam', movie night ... Ons enthousiaste animatieteam verzorgt deze activiteiten van 10/07/23 tot 26/08/23.