GITAARCLINIC

Een unieke clinic

Een terugkerend succes! Reeds 10 jaren lang wordt er echt een hele mooie & bijzondere gitaarclinic georganiseerd. Tijdens de meivakantie vindt deze gitaarclinic plaats, georganiseerd door Peter van Elswijk, in samenwerking met gitaristen Eric Vaarzon Morel, Harry Sacksioni en Digmon Roovers.

Een unieke clinic voor muziekliefhebbers!

Verslag van een gitaarclinic

Zes dagen lang kregen de leerlingen les op de mooiste plekjes in Zuid-Frankrijk. Er werd onder meer gespeeld in Franse wijngaarden en nabij een prachtig klooster. Niet alleen deze prachtige locaties zorgden voor een geweldige sfeer, ook de leraren hebben hier hun steentje aan bijgedragen.

De eerste dagen gaf Peter van Elswijk zijn leerlingen zelf les onder de Franse zon. Daarna leerde gitaarvirtuoos Eric Vaarzon Morel de leerlingen de fijne kneepjes van de flamenco, die ’s avonds onder het genot van een wijntje ten gehore werden gebracht aan de campinggasten. De laatste dagen gaf ook Harry Sacksioni les aan de enthousiaste cursisten. In de avond gaf hij een klein optreden, wat voor een geweldige stemming zorgde.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Peter van Elswijk.