CAMPING

Uniek

La Vallée Verte is een tegen een beboste bergheuvel aangelegde terrassencamping, verscholen op een domein van 36 hectare. De camping is alleen bereikbaar via een kilometer lange oprijlaan.

De camping ligt direct aan de rivier de Cèze, een zij­rivier van de Rhône.

Water

In deze oase van rust treft u volop zwemmogelijkheden in het eigen zwembad of in de rivier de Cèze. Deze rivier, direct gelegen aan de camping, heeft een mooie natuurlijke oever met hier en daar kiezelstrandjes. De Cèze is een geweldige uitdaging voor visliefhebbers.

Kampeerplaatsen

De meeste kampeerplaatsen van camping La Vallée Verte liggen op verschillende terrassen tegen een bergheuvel verspreid, waarvan u bij enkele een werkelijk uniek uitzicht hebt. Wanneer u kiest voor de GrandConfort-kampeerplaatsen, dan verblijft u op een extra ruime staanplaats met privésanitair.

Wij bieden verschillende staanplaatsen:
- Staanplaats < 100m2
- Staanplaats Premium = 100 à 120m2, inclusief koelkast
- Staanplaats Premium XXL = 120 à 150 m2, inclusief koelkast
- Staanplaats GrandConfort < 120m2 met privé-sanitair
- Staanplaats GrandConfort Premium < 120m2 met privé-sanitair, inclusief koelkast

Accommodaties

Naast de verhuur van staanplaatsen voor tent, caravan, camper of vouwwagen, bieden wij ook de mogelijkheid om een compleet ingerichte (nieuwe) accommodatie te huren. U heeft keuze uit stacaravans met prachtig uitzicht die ruimte bieden aan 4 tot 6 personen. Ook de nieuwe luxe houten cabanes (5 personen) staan tot uw beschikking. Meer informatie? Kijk op onze speciale accommodaties-pagina.

Eten en drinken

Op het campingterrein is een goed restaurant waar u terecht kunt voor een heerlijk zomers gerecht. Een pizza bestellen en afhalen is ook een optie. Een drankje kunt u nuttigen aan de bar of op het terras. Bij de receptie kunt u onder meer dagelijks vers brood verkrijgen uit eigen bakkerij.

Sanitair

De camping beschikt over een mooi, ruim sanitairgebouw voorzien van cabines, wastafels, douches, onbeperkt warm en koud water, zittoiletten, kinderbadjes en alle andere denkbare voorzieningen. Tevens beschikt La Vallée Verte over gezinsdouches en douches in cabines met kleedruimte. U treft zeep en toiletpapier in het sanitair voor een comfortabel gebruik.

Halverwege de heuvel is een nieuw (2019), comfortabel en luxe sanitairgebouw. Deze is voorzien van douches, toiletten, urinoirs, chemisch toilet en prachtige wastafels en afwasbakken.

Uniek privésanitair treft u aan bij de kampeerplaatsen. In een zogenoemde SaniLodge zijn er 6 privéruimtes, ieder met een luxe douche, toilet & wastafel.

Bosrijk

Het terrein ligt midden tussen de bossen. Overal groen en bomen om u heen. Dat geeft naast vele voordelen ook een klein nadeeltje. Van de overheid is het verboden om te barbecueën op open open vuur (houtskool) vanwege het brandgevaar ...

Wandelen

De camping kan voor u de uitvalsbasis zijn voor prachtige wandelingen. Wekelijks kunt u deelnemen aan door ons georganiseerde wandeltochten. Via kleine, bijna onvindbare wandelpaadjes komt u tijdens deze tochten de meest schitterende vergezichten tegen.

Opening camping

De camping is geopend van 24 april tot 25 september 2021. De receptie van de camping is geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u terecht bij de bar.

Slechts een gedeelte van de camping is toegankelijk voor mindervalide personen of personen met een mobiele beperking.