Een unieke camping aan rivier de Cèze

Camping La Vallée Verte ligt direct aan de rivier de Cèze, een zijrivier van de Rhône, en nabij een schitterende waterval. Onze terrassencamping is gelegen tegen een beboste bergheuvel en is verscholen op een domein van 36 hectare. De camping is alleen bereikbaar via een kilometer lange oprijlaan.

Onze camping aan rivier de Cèze: zwemmogelijkheden

Wanneer u bij ons komt kamperen, dan treft u in deze oase van rust volop zwemmogelijkheden in het eigen zwembad of aan rivier de Cèze. Deze rivier, direct gelegen aan de camping, heeft een mooie natuurlijke oever met hier en daar kiezelstrandjes. De Cèze is een geweldige uitdaging voor visliefhebbers. Bovendien is onze camping in La Roque-sur-Cèze, vlak bij Avignon, gelegen nabij een prachtige waterval.

Kamperen aan de rivier de Cèze: onze kampeerplaatsen

De 76 kampeerplaatsen van Camping La Vallée Verte liggen op verschillende terrassen tegen een bergheuvel verspreid, waarvan u bij enkele een werkelijk uniek uitzicht hebt. Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van beschikken over 10 ampère. Wanneer u kiest voor de GrandComfort-kampeerplaatsen, dan verblijft u op een extra ruime staanplaats met privésanitair. Komt u bij ons kamperen aan de rivier de Cèze?

Dan bieden wij u verschillende staanplaatsen aan:

- Staanplaats < 100m2
- Staanplaats Premium = 100 à 120m2, inclusief koelkast
- Staanplaats Premium XXL = 120 à 150 m2, inclusief koelkast
- Staanplaats GrandConfort < 120m2 met privé-sanitair
- Staanplaats GrandConfort Premium < 120m2 met privé-sanitair, inclusief koelkast

Accommodaties

Naast de verhuur van staanplaatsen voor uw tent, caravan, camper of vouwwagen, bieden wij ook de mogelijkheid om een compleet ingerichte (nieuwe) accommodatie te huren. U heeft keuze uit 64 accommodaties met prachtig uitzicht die ruimte bieden aan 4 tot 6 personen. Ook de nieuwe luxe houten cabanes (5 personen) of glamping tenten (4 personen) staan tot uw beschikking. Wilt u meer informatie over luxe kamperen aan de Cèze of over de accommodaties op onze camping? Kijk dan bij onze accommodaties.

Eten en drinken

Op het campingterrein is een goed restaurant waar u terechtkunt voor een heerlijk zomers gerecht. Een pizza bestellen en afhalen is ook een optie. Een drankje nuttigt u aan de bar of op het terras. Bij de receptie kunt u onder meer dagelijks vers brood verkrijgen uit eigen bakkerij.

Sanitair

Als u bij ons komt kamperen aan de rivier de Cèze, dan heeft u de beschikking over een mooi, ruim, nieuw sanitairgebouw (2022) voorzien van cabines, wastafels, douches, onbeperkt warm en koud water, zittoiletten, kinderbadjes en alle andere denkbare voorzieningen. Tevens beschikt La Vallée Verte over gezinsdouches en douches in cabines met kleedruimte. U treft zeep en toiletpapier in het sanitair voor een comfortabel gebruik.

Halverwege de heuvel is nog een comfortabel en luxe sanitairgebouw (2019). Dit is voorzien van douches, toiletten, urinoirs, chemisch toilet en prachtige wastafels en afwasbakken.

Uniek privésanitair treft u aan bij de Grand Confort kampeerplaatsen. In een zogenoemde SaniLodge zijn er 6 privéruimtes, ieder met een luxe douche, toilet en wastafel.

Kamperen in een bosrijke omgeving aan rivier de Cèze

Naast de schitterende ligging aan de rivier de Cèze, is onze camping gelegen in de bossen en nabij een waterval. Overal groen, bomen en water om u heen. Dat geeft naast vele voordelen ook een klein nadeeltje. Vanuit de overheid is het verboden om te barbecueën op open vuur (houtskool) vanwege het brandgevaar...

Wandelen

De camping kan voor u de uitvalsbasis zijn voor prachtige wandelingen; zo zijn wij de uitvalsbasis voor een wandeling naar de waterval nabij rivier de Cèze. Wekelijks kunt u deelnemen aan door ons georganiseerde wandeltochten. Via kleine, bijna onvindbare wandelpaadjes komt u tijdens deze tochten de meest schitterende vergezichten tegen.

Bekijk onze openingstijden en reserveer uw plaats

Onze camping aan rivier de Cèze is geopend van 22 april tot 23 september 2023.

De receptie van de camping is geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur.

Buiten deze openingstijden kunt u terecht bij de bar. Slechts een gedeelte van de camping is toegankelijk voor mindervalide personen of personen met een mobiele beperking.

Honden zijn toegestaan op de camping.

Wenst u meer informatie over het kamperen aan rivier de Cèze of wilt u graag een plaats reserveren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +33 4 66 79 08 89 of een e-mail te sturen naar info@la-vallee-verte.com.

DUURZAAMHEID

De camping zorgt qua duurzaam voor:
- spaarlampen
- huishoudelijke apparaten van klasse A
- thermostatische mengkranen
- waterdoorstroombegrenzers
- selectief sorteren
- toilet met dubbele spoeling
- geventileerde boiler zonder waakvlam
- bevestigingen verzonden per e-mail