CONTACT

Laatste update: 30-03-2020

We hopen dat alles goed met je gaat in deze nieuwe omstandigheden.
Zoals je weet treft de opkomst van COVID-19 ons allemaal en we willen je graag laten weten hoe we in deze moeilijke tijden te werk gaan. 

Het Corona-virus
Wij volgen hier de situatie in Frankrijk op de voet. We houden de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. En updaten de informatie naarmate de situatie veranderd. De Franse minister van Volksgezondheid heeft voor nu alle campings gesloten tot 15 april 2020.
Voor de laatste status betreffende Frankrijk verwijzen we naar: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/frankrijk/reizen/reisadvies

Boekingen in april en begin mei
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je je zorgen maakt over de gevolgen van het coronavirus voor jouw campingvakantie in april of in mei. 
De meest waarschijnlijke optie is op dit moment ‘omboeken’. Gaan we voor deze oplossing en kan je vakantie niet doorgaan, dan kun je deze éénmalig omboeken naar een andere vakantieperiode. “Gaan we de meivakantie annuleren door het Corona-virus?” Nee, op dit moment zijn wij niet op eigen initiatief aan het annuleren. Daarvoor vinden we het te vroeg.

Vertrek vanaf half mei
Wij begrijpen dat je onzeker bent of jouw aanstaande campingvakantie wel doorgaat. We willen je verzoeken nog even geduld te hebben en geen contact met ons op te nemen. Vooralsnog gelden voor campingvakanties die vanaf half mei aanvangen de reguliere annuleringsvoorwaarden. Mocht de situatie toch nog veranderen, dan krijg je van ons natuurlijk ruim op tijd een persoonlijk bericht via het mailadres dat je bij je boeking hebt gebruikt.

Wat als ik nu mijn vakantie wil annuleren?
De annuleringsovereenkomst van La Vallee Verte biedt geen dekking voor uitbraak van besmettingsziektes, zoals het coronavirus. Conform onze algemene voorwaarden dien je de annuleringskosten te betalen die op het moment van annuleren van toepassing zijn. De hoogte van de annuleringskosten tref je in de algemene voorwaarden op onze website.
Heb je elders een annuleringsverzekering afgesloten, neem dan contact op met uw verzekeraar over het eventueel annuleren in verband met het Coronavirus. De voorwaarden hiervoor verschillen per verzekering.

Resterende betaling
Wanneer je voor je reeds geboekte vakantie - in deze periode - het resterende bedrag dient over te maken, dan mag je hier mee wachten. Zodra de overheid ons ‘groen licht’ geeft om open te gaan dan dien je het alsnog het resterende bedrag binnen 5 werkdagen aan ons over te maken.

Aangepaste reserveringsvoorwaarden in geval van annulering
Door het coronavirus zijn het onzekere tijden geworden. Wij hebben daarom de lengte van de annuleringsperiode verzacht met 6 weken.
In voorkomende gevallen wordt door ons het volgende in rekening gebracht, bij annulering:
- tot 10 weken voor aanvang van de gereserveerde periode 25% van de totaalsom;
- tot 6 weken voor aanvang van de gereserveerde periode 75% van de totaalsom;
- vanaf de 6e week voor aanvang van de gereserveerde periode behouden wij ons het recht voor u de gehele totaalsom in rekening te brengen.

Aangepaste reserveringsvoorwaarden voor nieuwe boekingen
Wat als je toch graag al een vakantie in het hoogseizoen bij ons wilt boeken? Het duurt tenslotte nog ruim 3,5 maand voordat de grote vakantie begint en in die tijd kan er heel veel veranderen. 
In verband met de situatie rond het Coronavirus hebben we onze reserveringsvoorwaarden voor nu aangepast. Elke nieuwe boeking, die gemaakt wordt na 20.03.2020, kan tot 30 dagen na boekingsdatum gratis worden geannuleerd. Indien uw betaling niet binnen 30 dagen na ontvangst van onze schriftelijke bevestiging bij ons binnen is, vervalt automatisch uw reservering. 

Wees voorzichtig
Hier op onze ruime groene vallei werken we nu vooral door om de camping helemaal af te hebben voor het aankomende seizoen. Onze medewerkers werken enkel en alleen als ze 100% gezond zijn, anders blijven ze thuis. Ook onze informatie- en reserveringswebsite blijft tot jouw beschikking.
Wij helpen zoals altijd graag met al je vragen.

Samen staan we sterk en wees voorzichtig,
Team La Vallee Verte

------------------

Wilt u meer informatie over onze camping? Vul onderstaand contactformulier in stuur uw vraag naar La Douce France!

De velden met een sterretje moeten ingevuld zijn.

Camping La Vallée Verte
Route de Donnat
30200 La Roque-sur-Cèze
Telefoon: +33 4 66 79 08 89
E-mail: info@la-vallee-verte.com