CONTACT

Laatste update: augustus 2020

La Vallee Verte is geopend van: 27 juni 2020 tot 19 september 2020.

Het Corona-virus
We hopen dat alles goed met je gaat in deze omstandigheden. We houden hier de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. En updaten de informatie naarmate de situatie veranderd.

Donderdag 27.08.2020:
Frankrijk heeft vandaag negentien nieuwe regio's tot zogeheten rode zones bestempeld vanwege het oplopende aantal coronabesmettingen. Eerder kleurden Bouches-du-Rhône en de omgeving van Parijs al rood, waardoor lokale autoriteiten de vrijheid kregen om extra maatregelen te nemen.
Lokale overheden in rode zones mogen bijvoorbeeld de bewegingsvrijheid van inwoners inperken en bijv. parken sluiten om de hoeveelheid mensen te beperken. Daarnaast kan openbaar vervoer worden stilgelegd en kunnen openbare gebouwen gesloten worden. Bij ons in de regio is het niet het geval dat er nieuwe extra maatregelen zijn.

Vrijdag 28.08.2020:
Nederland past het reisadvies voor delen van Frankrijk aan naar oranje, waaronder het departement Gard. Zaterdag 29.08.2020 gaat het nieuwe reisadvies in. Dit laat het ministerie van Buitenlandse zaken weten. Voor meer informatie: www.nederlandwereldwijd.nl/landen/frankrijk/reizen/reisadvies

Tot en met deze informatie blijft La Vallee Verte geopend tot 19.09.2020 en raden wij onze gasten aan om nog steeds de huidige bekende Covid-maatregelen in acht te nemen.

Wat is mogelijk op en rondom de camping in deze coronatijd
Onderstaande informatie kan veranderen, maar dit is er nu bekend:
- Sanitairgebouwen zijn geopend
- Zwembad en glijbaanbad zijn geopend
- Ons enorm ruime rivierstrand en de heerlijke rivier kent geen beperkingen.
- Ligbedden op zandstrand is mogelijk op 1m afstand (desinfectiemiddelen aanwezig).
- Horeca VIN&FOOD is open, de beide terrassen zijn ruimer opgezet.
- Snackerie: pizza-afhaal en grotere snackvolumes is op bestelling & tijd.
- Animatie van 13/07 tot 24/08: een zo compleet mogelijk animatieprogramma van Evert-kidsclub tot diverse sport- & spel-activiteiten in de buitenlucht. (geen grote publieke activiteiten.)
- Het vertrouwde excursie-aanbod van oa kanotochten, paardrijden, markten, wijnproeverij, wandelingen, etc. is ook mogelijk.

Mondkapjes zijn in Frankrijk alleen verplicht in publieke binnenruimtes (o.a. winkels, musea, het openbaar vervoer en horeca.) Ook op drukke plekken in de open lucht kunnen lokale overheden het dragen van een mondkapje verplichten. Zoals op markten, volle winkelstraten of geliefde slenterplekken. Dat is het geval in o.a. Alès, Anduze, Orange, Bagnols-sur-Cèze, Uzes, Pont St Esprit.
De mondkapjes zijn hier volop verkrijgbaar. Maar wellicht ook handig om zelf een voorraadje mee te nemen.

De algemene richtlijnen voor corona in Frankrijk (‘de barrière-regels’) zijn bijna gelijk aan die in Nederland en België: thuisblijven als je je ziek voelt, in je elleboog niezen, vaak je handen wassen, papieren zakdoekjes gebruiken, geen lichamelijk contact bij begroetingen en 1 meter afstand houden.
Ziektesymptomen moeten direct gemeld worden bij de receptie. Op La Vallee Verte zullen bij alle voorzieningen ruim voldoende desinfecterende handgels geplaatst worden. Ook wordt de frequentie van schoonmaak verhoogd in oa de sanitairgebouwen. (Wijzigingen onder voorbehoud).

Wat als ik nu mijn vakantie wil annuleren?
De annuleringsovereenkomst van La Vallee Verte biedt geen dekking voor uitbraak van besmettingsziektes, zoals het coronavirus. Conform onze algemene voorwaarden dien je de annuleringskosten te betalen die op het moment van annuleren van toepassing zijn. De hoogte van de annuleringskosten tref je in de algemene voorwaarden op onze website. Ivm het coronavirus hebben wij de lengte van de annuleringsperiode verzacht.
Heb je elders een annuleringsverzekering afgesloten, neem dan contact op met uw verzekeraar over het eventueel annuleren in verband met het Coronavirus. De voorwaarden hiervoor verschillen per verzekering.

Aangepaste reserveringsvoorwaarden in geval van annulering
Ivm de onzekerheid hebben wij reeds de lengte van de annuleringsperiode verzacht. Hierbij is de annuleringsperiode verzacht naar “tot 6 weken voor aanvang vd gereserveerde periode". Door ons wordt het volgende in rekening gebracht, bij annulering:
- tot 6 weken voor aanvang van de gereserveerde periode 25% van de totaalsom;
- tot 4 weken voor aanvang van de gereserveerde periode 75% van de totaalsom;
- vanaf de 4e week voor aanvang van de gereserveerde periode behouden wij ons het recht voor u de gehele totaalsom in rekening te brengen.

Resterende betaling / eindafrekening
Het totaal door u verschuldigde bedrag voor de reservering dient (ipv 8 weken) nu 6 weken voor aankomst aan ons te zijn overgemaakt.

Blijf voorzichtig,
Team La Vallee Verte

------------------

Wilt u meer informatie over onze camping? Vul onderstaand contactformulier in stuur uw vraag naar La Douce France!

De velden met een sterretje moeten ingevuld zijn.

Camping La Vallée Verte
529, Route de Donnat
30200 La Roque-sur-Cèze
Telefoon: +33 4 66 79 08 89
E-mail: info@la-vallee-verte.com