CONTACT

Laatste update: 18-05-2020

Goed bericht!! We horen zojuist van onze Federatie dat toeristen uit het buitenland welkom zijn van de zomer! Dit is superfijn nieuws en wij gaan er alles aan doen om het hier zo goed en veilig mogelijk te maken! Verder nieuws volgt nog... zoals wanneer precies de grenzen voor iedereen weer open gaan... wij houden jullie op de hoogte.

Het Corona-virus
We hopen dat alles goed met je gaat in deze omstandigheden. We houden hier de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. En updaten de informatie naarmate de situatie veranderd.
Op dit moment wordt de lockdown in Frankrijk langzaam afgebouwd. In Europese context wordt er gesproken over de mogelijkheid om reizen tussen bepaalde Schengenlanden weer vrij te maken vanaf 15 juni. Buitenlandse toeristen zijn welkom in Frankrijk als de sanitaire omstandigheden dit toelaten. Het officiële standpunt van de Franse overheid is nog steeds dat er op zijn vroegst eind mei beslissingen genomen worden over de heropening van campings. Dit zullen wij zo spoedig mogelijk bekend maken.

Boekingen tot 15 juni
We hebben te maken met een uitzonderlijke situatie. We hebben daarom ook gekozen voor de oplossing van ‘omboeken'. Je hebt dan de mogelijkheid om (liefst éénmalig) om te boeken naar een andere vakantieperiode. Dit is mogelijk tot 18.09.2021.
Deze omboeking-regeling is conform de bepalingen van het Franse overheidsbesluit. Het betreft boekingen die niet kunnen worden uitgevoerd: Als een huurder op de dag van vertrek niet kan uitreizen of in-reizen of reizen door een transitland heeft hij recht op een tegoed.
Wij nemen zsm contact met je op via het mailadres dat je bij je boeking hebt gebruikt. Je krijgt dan meer informatie over jouw mogelijkheid tot omboeken. Het omboeken van je reservering is persoonsgebonden. Je kunt hem dus niet aan iemand anders overdragen.

Boekingen vanaf 15 juni
Wij begrijpen dat je onzeker bent of jouw aanstaande campingvakantie wel doorgaat. We willen je verzoeken nog even geduld te hebben en geen contact met ons op te nemen. Eind mei weten we meer omtrent de heropening. Vooralsnog gelden voor campingvakanties die vanaf 15 juni aanvangen de reguliere annuleringsvoorwaarden. En is omboeken nog niet mogelijk voor bestaande reserveringen vanaf 15 juni. Mocht de situatie toch nog veranderen, dan krijg je van ons natuurlijk ruim op tijd een persoonlijk bericht via het mailadres dat je bij je boeking hebt gebruikt.

Wat als ik nu mijn vakantie wil annuleren?
De annuleringsovereenkomst van La Vallee Verte biedt geen dekking voor uitbraak van besmettingsziektes, zoals het coronavirus. Conform onze algemene voorwaarden dien je de annuleringskosten te betalen die op het moment van annuleren van toepassing zijn. De hoogte van de annuleringskosten tref je in de algemene voorwaarden op onze website. Ivm het coronavirus hebben wij de lengte van de annuleringsperiode verzacht.
Heb je elders een annuleringsverzekering afgesloten, neem dan contact op met uw verzekeraar over het eventueel annuleren in verband met het Coronavirus. De voorwaarden hiervoor verschillen per verzekering.

Aangepaste reserveringsvoorwaarden in geval van annulering
Ivm de onzekerheid t/m eind mei hebben wij opnieuw de lengte van de annuleringsperiode verzacht. Hierbij is de annuleringsperiode verzacht naar “tot 6 weken voor aanvang vd gereserveerde periode".
In voorkomende gevallen wordt door ons het volgende in rekening gebracht, bij annulering:
- tot 6 weken voor aanvang van de gereserveerde periode 25% van de totaalsom;
- tot 4 weken voor aanvang van de gereserveerde periode 75% van de totaalsom;
- vanaf de 4e week voor aanvang van de gereserveerde periode behouden wij ons het recht voor u de gehele totaalsom in rekening te brengen.

Resterende betaling
Wanneer je voor je reeds geboekte vakantie het resterende bedrag dient over te maken, dan mag je hier nog even mee wachten. Zodra de Franse overheid ons ‘groen licht’ geeft om open te gaan dan dien je het alsnog het resterende bedrag binnen 5 werkdagen aan ons over te maken.

Aangepaste reserveringsvoorwaarden voor nieuwe boekingen
Wat als je toch graag al een vakantie in het hoogseizoen bij ons wilt boeken?
In verband met de situatie rond het Coronavirus hebben we onze reserveringsvoorwaarden voor nu aangepast. Elke nieuwe boeking, die gemaakt wordt na 20.03.2020, kan tot 30 dagen na boekingsdatum gratis worden geannuleerd. Indien uw betaling niet binnen 30 dagen na ontvangst van onze schriftelijke bevestiging bij ons binnen is, vervalt automatisch uw reservering. 

Wees voorzichtig
Onze groene vallei ligt er mooi (maar opvallend stil) bij in dit prachtige voorjaar. Wij missen het contact met onze gasten, onze teamleden, de gezellige avonden in onze horeca en de spontane ontmoetingen op de camping. Uiteraard staat in alles wat we nu doen de gezondheid voorop dus ook onze wens naar jullie: blijf gezond en zorg goed voor elkaar.
Wij helpen zoals altijd graag met al je vragen.

Samen staan we sterk en wees voorzichtig,
Team La Vallee Verte

------------------

Wilt u meer informatie over onze camping? Vul onderstaand contactformulier in stuur uw vraag naar La Douce France!

De velden met een sterretje moeten ingevuld zijn.

Camping La Vallée Verte
529, Route de Donnat
30200 La Roque-sur-Cèze
Telefoon: +33 4 66 79 08 89
E-mail: info@la-vallee-verte.com