Kampeerplaats aan de Cèze

Een kampeerplaats aan de Cèze is heerlijk als u graag volop geniet van het buitenleven. Het in terrassen opgedeelde terrein van La Vallée Verte doet zeer natuurlijk aan. U kunt bij ons kiezen uit twee soorten kampeerplaatsen: Standaard en GrandConfort. Beide plaatsen staan garant voor een fantastische kampeervakantie op een rustige, groene camping in La Roque-sur-Cèze, vlak bij Avignon. Bekijk direct het actuele aanbod en maak uw keuze. We zien uw reservering graag tegemoet!

Een standaard kampeerplaats aan de Cèze

De standaard kampeerplaatsen zijn ruim opgezet (ongeveer 100m2), afgebakend,  omringd door het groen en beschikken over 10 ampère . Er zijn schaduwrijke en zonnige plaatsen. Op sommige plekken heeft u een adembenemend uitzicht! Ook zijn er 18 mooie staanplaatsen gesitueerd op een gezellige laan. Bovendien geniet u met deze kampeerplaats van een schitterend uitzicht op rivier de Cèze. Wij bieden verschillende staanplaatsen:

  • Staanplaats <100m2
  • Staanplaats Premium = 100 à 120m2, inclusief koelkast
  • Staanplaats Premium XXL = 120 à 150 m2, inclusief koelkast

GrandConfort

Op La Vallée Verte kunt u ook kiezen voor een kampeerplaats aan de Cèze met eigen sanitair! U verblijft op een extra ruime en mooie plek, privé gesitueerd, op de hoogstgelegen rechtervleugel van de camping. Deze 18 plaatsen zijn ongeveer 120m2 groot, zonnig, beschikken over 10 ampère en kennen een grind/gravelachtige ondergrond. Naast de ruimte en rust beschikken de plekken over een modern privésanitair.

Het sanitair is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Deze bevindt zich op geringe afstand van uw plek, een zogenaamde Sanilodge van 6 privéruimtes, ieder afzonderlijk af te sluiten. Uw sanitair wordt, bij aankomst, schoon opgeleverd. U dient de eindschoonmaak van uw privésanitair zelf te verrichten of eventueel te reserveren via de receptie. Aan de buitenkant treft u tevens 2 afwasbakken per SaniLodge. Kijk voor de GrandConfort-plaatsen (nummer 60-77) op onze plattegrond.

U heeft de keuze uit 2 verschillende GrandConfort-staanplaatsen:

  • Staanplaats GrandConfort < 120m2 met privé-sanitair
  • Staanplaats GrandConfort Premium < 120m2 met privé-sanitair, inclusief koelkast

Boek nu een kampeerplek op een idyllische locatie

Wilt u verblijven op een luxe kampeerplaats aan de Cèze? Reserveer dan direct uw plaats op onze vijfsterrencamping. Wij zijn een uitstekende uitvalsbasis voor een kampeervakantie in de buurt van de Provence en de Ardèche. Met ons team verzekeren we u van een fijne tijd op uw kampeerplaats aan de 128 kilometer lange rivier de Cèze. Wenst u meer informatie? Bel dan naar +33 4 66 79 08 89 of stuur een e-mail naar info@la-vallee-verte.com.

Bekijk ook eens:

Charmecamping Ardèche | Waterval Zuid-Frankrijk | Natuurcamping nabij rivier Cèze