KAMPEERPLAATSEN

Standaard

Op La Vallée Verte kunt u van het echte buitenleven genieten. Het in terrassen opgedeelde terrein doet zeer natuurlijk aan. U kunt bij ons kiezen uit twee soorten kampeerplaatsen.

De standaard kampeerplaatsen zijn ruim opgezet (ongeveer 100m2), afgebakend en omringd door het groen. Er zijn schaduwrijke en zonnige plaatsen. Op sommige plekken heeft u een adembenemend uitzicht! Ook zijn er 18 mooie staanplaatsen gesitueerd op een gezellige laan met uitzicht op de rivier.

In het voor- en naseizoen is, afhankelijk van de bezetting, slechts een sanitair gebouw geopend.

Wij bieden verschillende staanplaatsen:
- Staanplaats <100m2
- Staanplaats Premium = 100 à 120m2, inclusief koelkast
- Staanplaats Premium XXL = 120 à 150 m2, inclusief koelkast

Grand confort

Op La Vallée Verte kunt u ook kiezen voor een een kampeerplaats met eigen sanitair! U verblijft op een extra ruime & mooie plek, privé gesitueerd, op de hoogst gelegen rechtervleugel van de camping. Deze 18 plaatsen zijn ongeveer 120m2 groot, zonnig, beschikken over 10 ampère en kennen een grind/gravelachtige ondergrond. Naast de ruimte en rust beschikken de plekken over een modern privé sanitair.

Het sanitair is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Deze bevindt zich op geringe afstand van uw plek, een zogenaamde Sanilodge van 6 privéruimtes, ieder afzonderlijk af te sluiten. Uw sanitair wordt, bij aankomst, schoon opgeleverd. U dient de eindschoonmaak van uw privé sanitair zelf te verrichten of eventueel te reserveren via de receptie. Aan de buitenkant treft u tevens 2 afwasbakken per SaniLodge. Kijk voor de Grand confort-plaatsen (nummer 60-77) op onze plattegrond.

U heeft de keuze uit 2 verschillende GrandConfort-staanplaatsen:
- Staanplaats GrandConfort < 120m2 met privé-sanitair
- Staanplaats GrandConfort Premium < 120m2 met privé-sanitair, inclusief koelkast