Reserveringsvoorwaarden

De camping is geopend (onder voorbehoud van wijzigingen) van 22 april tot 23 september 2023. Verblijf en tarieven buiten het seizoen op aanvraag.

Reservering

Je kunt via onze website een reservering maken via de knop rechtsboven: RESERVEREN. Als dit niet lukt of je hebt nog meerdere vragen dan kun je mailen via info@la-vallee-verte.com of bellen met ons via +33 4 66 79 08 89 (tot 20u.).

Bevestiging

Na ontvangst van jouw reservering sturen wij een schriftelijke bevestiging per mail. Check hiervoor dan ook zeker jouw SPAM-box.

Betaling

De reserveringskosten bedragen € 17,- per gereserveerde plaats/accommodatie en € 37,- voor een voorkeursboeking (d.w.z. een boeking bevestigd op plaatsnummer).

Binnen 2 weken na ontvangst van de bevestiging dien je 35% van de huursom te betalen. Het resterende bedrag moet je uiterlijk 8 weken voor aankomst hebben voldaan op onze bankrekening. Als je reserveert binnen acht weken voor aankomst, dient het gehele bedrag in een keer te worden voldaan. Betaal je na de aangegeven betalingstermijnen, dan komt de reservering te vervallen.

Je kunt de betaling overmaken op één van de volgende rekeningen:
- Op onze Nederlandse rekening bij de Rabobank:
bankrekeningnr. 32.56.74.477 t.n.v. SARL La Vallée Verte - 30200 La Roque sur Cèze – Frankrijk. Het IBAN-nummer is NL 74 RABO 0325 6744 77 en BIC RABONL2U.
- Of op onze Franse rekening bij de Société Générale:
numéro de compte 000.21300102 clé RIB 91. SARL LA VALLEE VERTE, 30200 La Roque sur Cèze. Indentification Internationale: IBAN: FR76 30003 00236 00021300102 91 ADRESSE SWIFT: SOGEFRPP.

Annuleringen

Annuleer jij zelf je boeking bij La Vallee Verte? Dan brengen wij, afhankelijk van hoe ver van tevoren jij annuleert, de volgende annuleringskosten in rekening. (Deze annuleringskosten zijn nog zonder de verschuldigde reserveringskosten.)
- Bij annulering tot 12 weken voor de ingangsdatum = 25% van de totaalsom;
- Bij annulering vanaf de 12e week tot 8e week voor de ingangsdatum = 35% van de totaalsom;
- Bij annulering vanaf de 8e week tot 4e week voor de ingangsdatum = 60% van de totaalsom;
- Bij annulering vanaf de 4e week tot de ingangsdatum = 90% van de totaalsom;
- Bij annulering op dag van aankomst of later = 100% van de totaalsom.

Uitsluitend schriftelijk ingediende verzoeken tot annulering worden door ons in behandeling genomen. Dit kan via info@la-vallee-verte.com

Wij raden je aan een annuleringsovereenkomst af te sluiten (6% van de totale huursom) bij ons of je eigen verzekeraar. De algemene voorwaarden van deze annuleringsovereenkomst tref je op onze internetsite. Annuleringsaanvragen die tijdens de maanden juli en augustus worden ingediend worden na afsluiting van het seizoen in behandeling genomen.

Verlate aankomst / vroegtijdig vertrek

In geval van verlate aankomst of bij vroegtijdig vertrek wordt geen terugbetaling verstrekt en ben je verplicht de totale huursom inclusief toeslagen te betalen conform de gereserveerde periode op uw bevestiging. (Ook als de plaats bewust niet wordt gebruikt dan permitteren wij ons om de ongebruikte dagen nogmaals te verhuren. Ons doel is nl ook om een volle bezettingsgraad te realiseren mbt de geboden voorzieningen.)

Aankomst en vertrek

De gereserveerde verhuuraccommodatie is beschikbaar vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst. Kampeerplaatsen vanaf 13.30 uur. Zonder tegenbericht, blijft de accommodatie/staanplaats 24 uur voor je gereserveerd. Bij aankomst check je in bij de receptie. Voor de verhuuraccommodaties geldt een machtiging/borgsom à € 125,- in contanten. Voor het privé sanitair geldt: borg € 50, schoonmaakkosten € 25 (optioneel). 

Op de voorgenomen dag van vertrek dien je de accommodatie, opgeruimd, voor 10.00 uur 's morgens te verlaten. Bij de verhuur vindt na vertrek een verplichte eindcontrole plaats. Beschadigingen en/of vermissingen dien je voor vertrek in de receptie te melden en contant af te rekenen.

De staanplaats dien je op de voorgenomen vertrekdag ook voor 10.00 uur te verlaten, tevens dien je de staanplaats netjes, schoon en vrij van grof vuil op te leveren.

Als je niet voor 18.00 uur kunt arriveren, neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0033 466790889. 

Acceptatie algemene reserveringsvoorwaarden

Overboeking van de aanbetaling houdt in dat je de algemene voorwaarden van camping La Vallée Verte onvoorwaardelijk accepteert.

Heb je nog vragen over de reserveringsvoorwaarden? Neem dan contact met ons op.