Natuurcamping nabij rivier de Cèze

Home » Natuurcamping nabij rivier de Cèze

Idyllisch gelegen

Luxe accommodaties

Bosrijke omgeving

Geniet u van kamperen en doet u dit het liefst op een natuurcamping nabij rivier de Cèze? La Vallée Verte is een fantastische terrassencamping in een beboste en groene omgeving. Onze natuurcamping in La Roque-sur-Cèze, vlak bij Avignon, is een prima keuze als u behoefte heeft aan rust, vrijheid en ontspanning nabij de rivier. Bovendien schijnt in dit stukje Frankrijk bijna driehonderd dagen per jaar de zon.

Boek uw vakantie direct, vergelijk de prijzen en ontdek onze bestemmingen.

 

Waarom een natuurcamping nabij rivier de Cèze?

Een natuurcamping aan de Cèze is een uitstekende bestemming voor de zomervakantie. Omdat u aan de rivier kampeert, is het er altijd prima vertoeven. Het water zorgt voor de nodige verkoeling en leent zich perfect voor een vaartocht of middagje vissen. Wilt u een wandeling maken of stapt u graag op de mountainbike? Ontdek de omgeving op uw eigen tempo en maak een keuze uit een van de wandel- of fietsroutes.

 

Wat te doen op een natuurcamping bij de Cèze?

Op onze natuurcamping nabij de Cèze is van alles te doen. We hebben een uitgebreid activiteitenprogramma voor jong en oud. Sport en entertainment zorgen voor het nodige vertier en plezier. Vervolgens sluit u de dag af in ons gezellige restaurant of bij uw eigen accommodatie.

https://www.embed-map.com

Beleef een onvergetelijke vakantie

Vertoeft u graag op een natuurcamping nabij rivier de Cèze? Dan voelt u zich bij ons beslist thuis. Om die reden nodigen we u uit om uw kampeervakantie bij ons door te brengen in het altijd zonnige Zuid-Frankrijk. Reserveer direct uw standplaats of accommodatie of neem contact met ons op voor meer informatie. Dit doet u door te bellen naar +33 4 66 79 08 89 door een e-mail te sturen naar info@la-vallee-verte.com of door ons contactformulier in te vullen. We zien uw reservering graag verschijnen!