Een camping in de omgeving van Goudargues

Home » Een camping in de omgeving van Goudargues

Idyllisch gelegen

Luxe accommodaties

Bosrijke omgeving

Als u een echte cultuurliefhebber bent, dan boekt u een plekje op onze camping op rijafstand van Goudargues. Bij Camping La Vallée Verte in La Roque-sur-Cèze, vlak bij Avignon, geniet u namelijk van prachtige natuur en bezoekt u prachtige, pittoreske steden. Onze camping beschikt over prachtige accommodaties waar u met het gehele gezin van een heerlijke vakantie geniet. Wilt u binnenkort even helemaal tot rust komen en van al het moois genieten wat Frankrijk te bieden heeft? Bekijk dan onze boekingsmogelijkheden!

Boek uw vakantie direct, vergelijk de prijzen en ontdek onze bestemmingen.

Onze camping ligt op rijafstand van het prachtige Goudargues

Camping La Vallée Verte ligt op het kruispunt van de Ardèche, de Cévennes, de Provence en de vallei van de Rhône. Hierdoor bieden wij een perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan prachtige steden in de omgeving, bijvoorbeeld in Gard. Zo kunt u vanuit onze camping het prachtige Goudargues bezoeken. Deze stad wordt ook wel het Venetië van de Gard genoemd door de vele kanaaltjes die het middeleeuwse dorp kent. Daarnaast bezoekt u er allerlei winkeltjes of geniet u van een heerlijk drankje bij een van de vele restaurants. Ontdek deze bijzondere plek vanuit onze camping aan de rivier nabij Avignon!

Boek direct uw accommodatie voor een heerlijke vakantie

Wilt u een accommodatie of een kampeerplek op onze camping op rijafstand van Goudargues reserveren? Bekijk dan ons aanbod online en reserveer eenvoudig uw staanplaats of accommodatie. Heeft u vragen over uw verblijf of wilt u meer weten over de omgeving? Neem dan contact met ons op via +33 4 66 79 08 89 of info@la-vallee-verte.com.

https://www.embed-map.com