Camping aan een rivier vlak bij Avignon

Home » Camping aan een rivier vlak bij Avignon

Idyllisch gelegen

Luxe accommodaties

Bosrijke omgeving

Met een verblijf op onze camping aan rivier de Cèze, vlak bij Avignon, Uzes en Nimes, verzekert u zich van een groene kampeervakantie. Onze luxe, idyllische camping ligt tegen een beboste bergheuvel in La Roque-sur-Cèze en staat garant voor veel natuur en volop zon. Met een groot aanbod aan activiteiten zullen zowel jong als oud zich niet vervelen. Reserveer een accommodatie of kampeerplaats op Camping La Vallée Verte en maak bovendien leuke uitstapjes naar Avignon, Uzes en Nimes!

Boek uw vakantie direct, vergelijk de prijzen en ontdek onze bestemmingen.

Waarom een camping aan de rivier bij Avignon, Uzes en Nimes?

Een camping aan de rivier bij Avignon, Uzes en Nimes is een uitstekende locatie voor een kampeervakantie in Zuid-Frankrijk. La Vallée Verte ligt aan de rivier de Cèze, een zijrivier van de Rhône, en biedt daarom schitterende uitzichten. Bij warm weer is een duik in de rivier natuurlijk dé manier om verkoeling te zoeken aan het water. Kanoën en vissen zijn activiteiten die u ook op onze natuurcamping nabij de Cèze beoefent.

Wat is er te doen op onze camping en in de omgeving?

Boekt u een standplaats of accommodatie op onze camping aan de rivier bij Avignon, Uzes en Nimes? Dankzij een gevarieerd activiteitenprogramma is er altijd iets te doen. Daarnaast hebben we een eigen zwembad en restaurant waar u terechtkunt voor een zomers gerecht. Bovendien zijn de luxe accommodaties uitstekend verzorgd. U geniet daarom van een verblijf in een prachtige omgeving die u voldoende mogelijkheden biedt om te wandelen, fietsen en mountainbiken.

https://www.embed-map.com

Reserveer direct uw plek op onze luxe camping

Komt u kamperen op onze camping aan de rivier de Cèze bij Uzes en Nimes? Dan ervaart u al snel het La Vallée Verte-gevoel. Wij zien u graag verschijnen in La Douce France en doen er alles aan om u een fijne tijd te bezorgen. Reserveer direct uw accommodatie of kampeerplaats of neem contact met ons op bij vragen. U bereikt ons telefonisch via +33 4 66 79 08 89 of per e-mail via info@la-vallee-verte.com.