Glamping aan rivier de Cèze

Home » Glamping aan rivier de Cèze

Idyllisch gelegen

Luxe accommodaties

Bosrijke omgeving

Gaat uw voorkeur uit naar glamping aan rivier de Cèze? Kom dan kamperen op La Vallée Verte in La Roque-sur-Cèze, vlak bij Avignon, Zuid-Frankrijk. Op een domein van 36 hectare bevinden zich diverse luxe ingerichte accommodaties. Dit stelt u in staat onbezorgd te genieten. Er is bovendien genoeg keuze voor zowel gezinnen als avonturiers die de omgeving willen ontdekken. Een uitstekende reden om een accommodatie naar keuze te boeken!

Boek uw vakantie direct, vergelijk de prijzen en ontdek onze bestemmingen.

 

Waarom kiest u voor glamping aan rivier de Cèze?

Zuid-Frankrijk is een heerlijke regio voor een zonnige vakantie. Onze camping ligt te midden van de Ardèche, de Provence en de Cévennes. De regio kenmerkt zich door veel bos, rivieren, watervallen en historische dorpjes. Onze mogelijkheden tot glamping liggen direct naast rivier de Cèze. Deze rivier is 128 kilometer lang en ideaal om in te zwemmen of te vissen. Daarnaast leent de omgeving zich uitstekend voor een wandeling of een rit met de mountainbike. Bovendien heeft onze camping een gevarieerd activiteitenprogramma dat bestaat uit sport, entertainment, ontspanning en andere activiteiten.

 

Boek een luxe kampeervakantie

Op zoek naar een luxe camping met het nodige comfort? Dan is glamping aan rivier de Cèze bij La Vallée Verte een uitstekende keuze. De goed verzorgde accommodaties verzekeren u van een onvergetelijke vakantie waar u later met plezier op terugkijkt. Boek direct een van de kampeerplaatsen of accommodaties of neem contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons via +33 4 66 79 08 89 of via info@la-vallee-verte.com.

https://www.embed-map.com