Kamperen in de Ardèche

Home » Kamperen in de Ardèche

Idyllisch gelegen

Luxe accommodaties

Bosrijke omgeving

Wilt u graag kamperen in de omgeving van de Ardèche? Ontdek Frankrijk van haar mooiste kant en boek uw kampeervakantie bij La Vallée Verte in La Roque-sur-Cèze, vlak bij Avignon. Onze camping ligt op een schitterende locatie nabij rivier de Cèze en is de ideale uitvalsbasis om luxe te kamperen en de Ardèche te verkennen. U heeft de keuze uit verschillende accommodaties en kampeerplaatsen.

Boek uw vakantie direct, vergelijk de prijzen en ontdek onze bestemmingen.

 

Kamperen in de buurt van de Ardèche, op een camping nabij rivier de Cèze

La Vallée Verte is een unieke camping met een ligging tegen een beboste bergheuvel. De camping grenst direct aan de rivier, heeft een natuurlijke oever en een aantal kiezelstrandjes. Dit maakt onze camping de ideale plek voor een verfrissende duik bij warm weer. Dit kan overigens ook in ons eigen buitenzwembad. Met bijna driehonderd dagen zon per jaar is dit een uitstekende manier om af te koelen!

 

 

Wat is er te doen tijdens uw kampeervakantie?

Naast het verkennen van de Ardèche, kunt u op onze camping nabij de rivier terecht voor een gevarieerd activiteitenprogramma. Wandelen, fietsen, mountainbiken, tafeltennis, voetballen: het kan hier allemaal. Trekt u er graag op uit? Bezoek dan eens een lokale wijnboer in de omgeving of reis af naar de watervallen van Sautadet.

https://www.embed-map.com

Kom heerlijk kamperen nabij de Ardèche

Viert u een kampeervakantie graag in een idyllisch vakantiegebied? Kom dan kamperen in de buurt van de Ardèche en reserveer direct uw vakantie op onze camping. De luxe accommodaties zijn uitstekend verzorgd en van alle gemakken voorzien. Daarnaast is het sanitair zeer modern en schoon. Wenst u meer informatie? Bel dan naar +33 4 66 79 08 89 of stuur een e-mail naar info@la-vallee-verte.com.