Kamperen in de Ardèche

Home » Kamperen in de Ardèche

Idyllisch gelegen

Luxe accommodaties

Bosrijke omgeving

Wilt u graag kamperen in de omgeving van de Ardèche? Ontdek Frankrijk van haar mooiste kant en boek uw kampeervakantie bij La Vallée Verte in La Roque-sur-Cèze, vlak bij Avignon. Onze camping ligt op een schitterende locatie nabij rivier de Cèze en is de ideale uitvalsbasis om luxe te kamperen en de Ardèche te verkennen. U heeft de keuze uit verschillende accommodaties en kampeerplaatsen om van een heerlijke vakantie te genieten met uw partner of uw gehele gezin. Onze camping aan een rivier nabij de Ardèche is namelijk geschikt voor zowel jong als oud!

Boek uw vakantie direct, vergelijk de prijzen en ontdek onze bestemmingen.

Kamperen in de omgeving van de Ardèche, op een camping nabij rivier de Cèze

La Vallée Verte is een unieke natuurcamping nabij rivier de Cèze met een fantastische ligging tegen een beboste bergheuvel. Hier kunt u uitstekend kamperen, terwijl u van de prachtige natuur in de Ardèche geniet. De camping grenst direct aan de rivier, heeft een natuurlijke oever en een aantal kiezelstrandjes. Dit maakt onze charmecamping de ideale plek voor een verfrissende duik bij warm weer. Dit kan overigens ook in ons eigen buitenzwembad. Met bijna driehonderd dagen zon per jaar is dit een uitstekende manier om af te koelen! Wilt u ook van de natuur van onze camping nabij een rivier genieten in de fantastische natuur van de Ardèche? Bekijk dan direct de verschillende accommodaties!

Ontdek de prachtige omgeving van de Ardèche vanuit onze camping nabij een rivier

Bij onze camping nabij de Ardèche verkent u diverse streken langs rivier de Rhône en de Ardèche. Zowel de natuurliefhebber als cultuursnuiver komen hier uitstekend aan hun trekken. Er zijn namelijk tal van mooie plaatsjes in dit gebied te vinden waar u van prachtige natuur geniet. Bekijk bijvoorbeeld imposante watervallen van Cascades du Sautadet of bezoek een van de prachtige steden van de streek, zoals Goudargues, Nîmes of Orange. Hier is altijd wat te beleven!

Wat is er te doen tijdens uw kampeervakantie?

Naast het verkennen van de Ardèche, kunt u op onze camping nabij de rivier terecht voor een gevarieerd activiteitenprogramma. Wandelen, fietsen, mountainbiken, tafeltennis, voetballen: het kan allemaal als u ervoor kiest om in de Ardèche te kamperen. Trekt u er graag op uit? Bezoek dan eens een lokale wijnboer in de omgeving of reis af naar een van de watervallen in de streek.

https://www.embed-map.com

Reserveer direct en kom heerlijk kamperen in de omgeving van de Ardèche

Viert u graag een kampeervakantie in een idyllisch vakantiegebied? Kom dan kamperen in de omgeving van de Ardèche en reserveer direct uw vakantie op onze camping nabij een rivier. Kies een van onze luxe accommodaties die uitstekend zijn verzorgd en van alle gemakken zijn voorzien. Wenst u meer informatie? Bel dan naar +33 4 66 79 08 89 of stuur een e-mail naar info@la-vallee-verte.com.