Kamperen vlak bij de Provence

Home » Kamperen vlak bij de Provence

Idyllisch gelegen

Luxe accommodaties

Bosrijke omgeving

Geniet u ervan om te kamperen in de omgeving van de Provence? Dan voelt u zich helemaal thuis op onze camping nabij rivier de Cèze, op steenworp afstand van de Provence. La Vallée Verte ligt tegen een beboste bergheuvel en biedt allerlei mogelijkheden om te ontspannen of actief bezig te zijn. Vertoef in een van onze luxe accommodaties of kampeerplaatsen en ga voor een onvergetelijke kampeervakantie!

Boek uw vakantie direct, vergelijk de prijzen en ontdek onze bestemmingen.

 

Waarom kamperen in de omgeving van de Provence?

Kamperen in de buurt van de Provence is een uitstekende keuze als u toe bent aan een zonvakantie. De zon schijnt er bijna driehonderd dagen per jaar en er zijn allerlei uitstapjes te ondernemen. In de directe omgeving van onze camping nabij de Provence, gelegen aan de rivier, zijn verschillende wijnboeren actief. Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan de verschillende streekmarkten.

 

Wat is er te doen op de camping aan de rivier, nabij de Provence?

Bij ons kamperen in La Roque-sur-Cèze, vlak bij Avignon in de Provence, betekent dat u geniet van een veelzijdige kampeervakantie. De rivier leent zich uitstekend voor een zwempartij, kanotocht of paar uurtjes vissen. Ook hebben we een eigen zwembad en een gevarieerd activiteitenprogramma voor jong en oud. Het hele zomerseizoen is er van alles te doen.

Ardèche

https://www.embed-map.com

Boek direct uw plaats op onze luxe camping

Bent u op zoek naar een camping nabij de Provence, gelegen aan de rivier de Cèze? Boek een van onze goed verzorgde accommodaties en ervaar het La Vallée Verte-gevoel! We zijn een uitstekende en luxe uitvalsbasis voor het kamperen in de omgeving van de Provence. Reserveer direct een kampeerplaats of accommodatie of neem contact met ons op bij vragen. Bel naar +33 4 66 79 08 89 of stuur een e-mail naar info@la-vallee-verte.com.