Kamperen vlak bij de Provence

Home » Kamperen vlak bij de Provence

Idyllisch gelegen

Luxe accommodaties

Bosrijke omgeving

Geniet u ervan om te kamperen in de omgeving van de Provence? Dan voelt u zich helemaal thuis op onze camping nabij rivier de Cèze, op steenworp afstand van de Provence. Camping La Vallée Verte ligt tegen een beboste bergheuvel en biedt allerlei mogelijkheden om te ontspannen of actief bezig te zijn. Vertoef in een van onze luxe accommodaties of kampeerplaatsen en ga voor een onvergetelijke kampeervakantie op onze camping nabij rivier de Cèze, vlak bij de Provence.

Boek uw vakantie direct, vergelijk de prijzen en ontdek onze bestemmingen.

 

Geniet van de omgeving als u gaat kamperen in de omgeving van de Provence

Kamperen in de buurt van de Provence is een uitstekende keuze als u toe bent aan een zonvakantie. De zon schijnt namelijk bijna driehonderd dagen per jaar op onze glamping aan rivier de Cèze. Onze terrassencamping ligt op een bergheuvel op het kruispunt van de Rhône, de Ardèche en de Cévennes, waar u van de natuur geniet. Zo leent de rivier nabij onze camping, niet ver van de Provence, zich uitstekend voor een zwempartij, kanotocht of een paar uur vissen, waar u heerlijk tot rust komt op het water en de prachtige natuur waardeert.

 

Wat is er te doen op de camping aan de rivier, nabij de Provence?

Als u bij ons gaat kamperen in La Roque-sur-Cèze, vlak bij Avignon in de Provence, geniet u van een veelzijdige kampeervakantie waar van alles is te beleven. Zo hebben we ons eigen zwembad en een gevarieerd activiteitenprogramma voor jong en oud. Het hele zomerseizoen is er van alles te doen op onze camping nabij de Provence, gelegen aan een rivier. Daarnaast zijn er allerlei uitstapjes te ondernemen in de directe omgeving, zoals een dagtrip naar Cascades du Sautadet. Ook zijn er verschillende wijnboeren actief en brengt u een bezoek aan de verschillende streekmarkten in de Provence, wanneer u bij ons komt kamperen.

Ardèche

https://www.embed-map.com

Boek direct uw plaats op onze terrassencamping

Bent u op zoek naar een camping nabij de Provence, gelegen aan de rivier de Cèze? Boek een van onze goed verzorgde accommodaties en ervaar het La Vallée Verte-gevoel! We zijn een uitstekende uitvalsbasis om te kamperen in de omgeving van de Provence. Reserveer direct een kampeerplaats of accommodatie aan rivier de Cèze of neem contact met ons als u vragen heeft. Bel naar +33 4 66 79 08 89 of stuur een e-mail naar info@la-vallee-verte.com.