Luxe kamperen aan de Cèze

Home » Luxe kamperen aan de Cèze

Idyllisch gelegen

Luxe accommodaties

Bosrijke omgeving

Droomt u van luxe kamperen aan de Cèze? Kom dan midden in de natuur kamperen bij La Vallée Verte in La Roque-sur-Cèze, vlak bij Avignon. Onze luxe camping ligt tegen een beboste bergheuvel en is een aantrekkelijke bestemming om uw vakantie met uw familie door te brengen. De accommodaties zijn uitstekend verzorgd en van alle gemakken voorzien. U bent van harte welkom op onze camping!

Boek uw vakantie direct, vergelijk de prijzen en ontdek onze bestemmingen.

 

Waarom kiest u ervoor om luxe te kamperen aan de Cèze?

Camping La Vallée Verte ligt direct aan de rivier de Cèze, een zijrivier van de Rhône. Water is dus altijd binnen handbereik. Zwem in de rivier of neem een duik in ons eigen zwembad. Gaat u liever vissen, wandelen of mountainbiken? De omgeving biedt u voldoende mogelijkheden. Bovendien is er een gevarieerd activiteitenprogramma voor jong en oud op onze luxe camping voor de hele familie. Dit maakt het aantrekkelijk om bij ons luxe te kamperen aan de Cèze.

 

Reserveer een kampeerplaats op onze luxe camping voor de hele familie

Bent u toe aan een korte of lange kampeervakantie in Zuid-Frankrijk? Reserveer dan een plaats op onze luxe camping voor de hele familie en geniet van een fantastische tijd. Wij zijn een uitstekende uitvalsbasis als u behoefte heeft aan rust, veel groen, mooi weer en ontspanning. Ook de Provence en de Ardèche liggen op een steenworp afstand van onze locatie. Reserveer uw plaats online of neem contact met ons op voor meer informatie over het luxe kamperen aan de Cèze. U bereikt ons door te bellen naar +33 4 66 79 08 89 of door een e-mail te sturen naar info@la-vallee-verte.com.

https://www.embed-map.com