VACATURES

Heb jij zin in een mooie zomerbaan in een prachtige omgeving in Zuid-Frankrijk?

Wij zoeken op onze 5-sterren-camping La Vallée Verte:

   • Ervaren kok of hobby-kok voor onze sfeervolle horeca VIN&FOOD
   • Keuken-assistent: Je verzorgt de mise-en-place en je maakt oa salades, huisgemaakte pizza's, desserts. Daarnaast assisteer je uiteraard de kok.
   • Medewerker terrein/zwembad: Werk mee met het onderhoud van het terrein, zwembad, accommodaties en de gebouwen. En zorg dat alles er picobello uit blijft zien.
   • Medewerk(st)er Housekeeping: Je geeft het visitekaartje af voor La Vallee Verte. Dagelijks rijd je met de golfkar rond om onze 2 sanitairgebouwen en verhuurunits schoon te maken.

La Vallée Verte is een prachtige beboste terrassencamping, verscholen op een domein van 36 hectare. De camping ligt direct aan de rivier de Cèze. De camping is onder Nederlands beheer. We hebben een goedlopend, sfeervol restaurant/bar VIN&FOOD (6 dgn p/wk). Onze uitgebreide kaart is Frans/Mediterraan met een trendy inslag.

Wij zoeken gemotiveerde, ervaren, zelfstandige medewerkers. Ervaring is superfijn, maar wij vinden het ook belangrijk dat je past in ons team, enthousiast en een aanpakker bent. Frans spreken is geen must. Ben jij 18 jaar of ouder, representatief, enthousiast, vrolijk en flexibel?

Wij bieden een aantrekkelijk salaris conform Franse CAO, maaltijd & inwoning en zon !!!!

Ben jij gemotiveerd, representatief, enthousiast, vrolijk en flexibel?

Heb je nog vragen of wil je solliciteren? Klik hier!

#vacature #zelfstandig #gemotiveerd #vrolijk #5sterren #glamping

Slide