Corona, Covid-19 virus

Ten eerste hopen we dat alles goed met jullie gaat en dat jullie staan te popelen om aankomende zomer op vakantie te gaan. De huidige Corona-situatie blijft een lastige en onzekere situatie voor iedereen en we houden je graag op de hoogte.

Wij hebben reeds onze reserveringsvoorwaarden voor het seizoen 2021 aangepast (oa bedrag aanbetaling verlaagd). Wanneer blijkt dat het coronavirus nog onbeheersbaar blijft dan zullen wij onze reserveringsvoorwaarden opnieuw aanpassen. Wij zullen dan bijvoorbeeld de betalingstermijn opschuiven mbt de resterende eindbetaling.

Voor alle duidelijkheid: We kunnen hier nu nog niet in detail op ingaan, want dit hangt af van diverse factoren en timing. Als voorbeeld mbt seizoen 2020, hierbij hebben we bij alle aankomsten (die niet door konden gaan tot 27-06-2020 ivm sluiting camping) de reeds betaalde aanbetaling omgezet in een voucher.

La Vallee Verte kan geen beloftes doen die wij niet waar kunnen maken. Geen zelfstandige onderneming kan zich veroorloven om alle reserveringen terug te betalen.

De algemene Corona-richtlijnen in Frankrijk (‘les gestes barrières’) zijn bijna gelijk aan die in Nederland en België: thuisblijven als je je ziek voelt, in je elleboog niezen en hoesten, vaak je handen wassen, papieren zakdoekjes gebruiken en direct weggooien, geen lichamelijk contact bij begroetingen en 1,5 meter afstand houden. Mondkapjes zijn overal verplicht in Frankrijk.

Ziektesymptomen moeten direct gemeld worden bij de receptie. 

Op La Vallee Verte tref je bij alle voorzieningen ruim voldoende desinfecterende handgels aan. Ook wordt de frequentie van schoonmaak verhoogd / geïntensiveerd. De ‘check-in’ bij de receptie is alleen mogelijk door 1 persoon van het gezin. Er zijn geen tijdsblokken in het zwembad. (Wijzigingen onder voorbehoud).

Wij zullen er alles aan doen om jullie een plezierige, zo ontspannen mogelijke vakantie te bezorgen. Maar samen en inachtneming van de richtlijnen en regels krijgen we het virus onder controle, wij rekenen op jullie medewerking.

Fijne winter, stay safe et à bientôt !

Slide