Seizoen 2022

Na de fantastische zomer van 2021, kijken we alweer vooruit naar het seizoen van 2022. We hebben al ongelofelijk veel boekingen mogen ontvangen en zijn volop aan het vernieuwen op onze mooie groene camping. Hou onze socials in de gaten voor de laatste updates hierover!

We merken wel dat er vragen zijn naar aanleiding van de oplopende besmettingen in Nederland en Frankrijk. We kunnen nu nog niet op detail ingaan wat we doen bij een nieuwe lockdown of negatief reisadvies in juli, augustus of september.

Wij raden iedereen aan een annuleringsovereenkomst af te sluiten en deze te controleren of corona hieronder valt.

Op La Vallee Verte tref je bij alle voorzieningen ruim voldoende desinfecterende handgels aan. Ook is de frequentie van schoonmaak verhoogd / geïntensiveerd. De ‘check-in’ bij de receptie is alleen mogelijk door 1 persoon van het gezin. Er zijn geen tijdsblokken in het zwembad. (Wijzigingen onder voorbehoud).

Wij zullen er alles aan doen om jullie een plezierige, zo ontspannen mogelijke vakantie te bezorgen. Maar samen en inachtneming van de richtlijnen en regels krijgen we het virus onder controle, wij rekenen hiervoor op jullie medewerking.

We wensen jullie een hele fijne winter en hopen jullie in 2022 te zien!

 

 

Slide