Tijd voor een terugblik!

Tijd voor een terugblik! ✨??
In de afgelopen maanden was onze camping gesloten, maar dat betekent niet dat we stilgezeten hebben! We hebben uiteraard tijd genomen om te ontspannen, maar ook hard gewerkt en mooie plannen uitgedacht. Benieuwd wat ons bezig heeft gehouden? Lees dan vooral verder!
Tijdens de Kerstdagen hebben we enorm genoten van onze rust, van onze vrienden en familie, van lekker eten én natuurlijk goede wijnen uit de omgeving. Oja, en dan was er ook nog iets met een Kerstmannen-pak. De foto’s op onze socials zeggen daarover genoeg!?
Bij hard ontspannen hoort natuurlijk ook hard werken. Zo zijn we druk bezig geweest met het opbouwen van onze Bambou Cabanes en Cèze Cabanes, die in plaats van de oude stacaravans zijn gekomen. Er zit nu écht schot in de zaak en het ziet er al fantastisch uit! ??
In de categorie verbouwen kunnen we nog wel even doorgaan, want ook het oude sanitairgebouw hebben we afgelopen weken gesloopt.??️ Hier komt een prachtig nieuw gebouw voor in de plaats met mooie voorzieningen!??
Kortom, voldoende om handen hier! Hoe hebben jouw wintermaanden eruit gezien en heb jij ook zo’n zin in weer een zonnige zomer in Frankrijk? ☀️⛱️

 

 

Slide