Een waterval in Zuid-Frankrijk

Home » Een waterval in Zuid-Frankrijk

Idyllisch gelegen

Luxe accommodaties

Bosrijke omgeving

Vanaf Camping La Vallée Verte in La Roque-sur-Cèze, niet ver van Avignon, bezoekt u op loopafstand een prachtige waterval in Zuid-Frankrijk. Onze camping ligt tegen een beboste berghelling waar u helemaal tot rust komt in prachtige natuur. U boekt bij ons ruime staanplaatsen of huurt een van onze luxe accommodaties. Voor een ontspannen vakantie op een heerlijke locatie in het zuiden van Frankrijk kunt u daarom uitstekend bij ons terecht.

Boek uw vakantie direct, vergelijk de prijzen en ontdek onze bestemmingen.

Vanaf onze camping bezoekt u een prachtige waterval in Zuid-Frankrijk

Onze camping ligt op een steenworp afstand van een prachtige waterval in Zuid-Frankrijk. Bent u een echte natuurliefhebber? Dan komt u uitstekend aan uw trekken op onze camping. Deze ligt namelijk op de kruising van de Ardèche, de Rhône-vallei en de Cévennes en biedt daarom de mogelijkheid om mooie wandeling te maken of heerlijk te ontspannen aan het water. De camping vlak bij de Provence ligt namelijk aan rivier de Cèze. Als u een prachtige waterval wilt bekijken, dan wandelt u vanaf uw kampeerplaats eenvoudig naar de imposante Cascades du Sautadet, die op tien minuten lopen van de camping in Zuid-Frankrijk af liggen. Er valt daarom genoeg te beleven!

Boek een van onze kampeerplaatsen of accommodaties en geniet van prachtige natuur

Boek direct uw verblijf online door een van onze kampeerplaatsen of accommodaties te selecteren. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de omgeving? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +33 4 66 79 08 89 of door een e-mail te sturen naar info@la-vallee-verte.com.

https://www.embed-map.com